Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

За поръчка на територията на Република България

Закупуването става доброволно. Необходимо е да направите регистрация.

Продаваните артикули са неизползвани и са в отлично състояние, но при откриване на дефект, купувачът има право да върне стоката в едномесечен срок, като може да получи обратно парите си (разходите за доставка са за сметка на купувача) или да получи друг артикул от каталота. За дефект не се счита счупена по време на доставката пластмасова кутийка.

Заплащането става чрез наложен платеж (плаща се при получаването на пратката).

Всички цени са в лева и не включват доставка + опаковка.

Разходите по доставката и опаковането са: 6 лева при наложен платеж (пратката пристига в посочения пощенски клон или чрез куриер на посочен адрес). Тези разходи се добавят към поръчката, независимо от количеството поръчани артикули. Ние си запазваме правото да променяме сумата за пощенски разходи, съобразно тарифите на "Български пощи" ЕАД или куриерските фирми. Доставка чрез куриер с наложен платеж е на същата цена (уведомете ни чрез коментар кой вариант за доставка предпочитате).

За да заявите артикул, сложете го във вашата кошница и следвайте инструкциите.

Не ни изпращайте ЕГН, номера на кредитни/дебитни карти и други лични данни!

Артикулите са подредени по азбучен ред според името на артиста, както и по стилове. Системата ни за поръчки запаметява (тип "пазарска кошница") - поръчката става с натрупване в "кошницата". Ако искате да поръчате специфични артикули, можете да ползвате полето "Коментари" , така и за отправяне на запитвания..

Желателно е попълването на всички графи, за да бъде улеснено изпращането на пратката. Нуждаем се от телефона Ви, за да получим потвърждение, ако е необходимо. При получаването с наложен платеж в клон на  "Български пощи" ЕАД е необходимо да имате документ за самоличност, само по този начин ще можете да освободите пратката. Също така, при този вариант е необходимо да посочите трите си имена, моля направете го в полето "Коментари".

Не изпращайте пари без предварителна уговорка, за да не стават недоразумения.

Поръчката се изпълнява в рамките на 7 работни дни, освен ако не е указано друго на самия артикул (т.е. го няма в наличност и трябва да се доставя допълнително).

В графата "Коментари" можете да давате заявка, ако искате да поръчате повече от един брой от даден артикул или друга важна информация.

Моля да ни уведомите в графата "Коментари", дали желаете да получите пратката чрез куриерска фирма или по пощата. При доставка с куриер, пратката пристига на посочения адрес и трябва да има получател на място. При доставка по пощата, пратката пристига в пощенския клон и се получава там. Цената и за дната вида доставка е една и съща.


За повече информация:
e-mail: theotherside@theotherside.eu

Моля да ни пишете на e-mail адреса за всякаква информация!